Exclusive

پویا و وبلاگ اختصاصی من

نحوه حذف کامل پروفایل در فیس بوک!!!
نویسنده : Pouya - ساعت ۱٢:۱٢ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٧ تیر ۱۳٩٠
 

 

http://marshal-modern.ir/Archive/21654.aspx

نحوه حذف کامل پروفایل در فیس بوک

http://marshal-modern.ir/Archive/21639.aspx

 

غیرفعال کردن اکانت در فیس بوکنیشخند

در فیس بوک بجز حذف کامل اکانت امکان غیرفعال کردن آن نیز وجود دارد. به این صورت که پروفایلتان را از

 دسترس خارج می‌کنید گویی پروفایلتان بصورت کامل پاک شده است اما تمامی اطلاعات آن برای شما حفظ شده

 و می‌توانید در زمان‌های آینده دوباره آن را فعال کنید. برای اینکار وارد پروفایلتان در فیس بوک شوید.


 در گوشه سمت راست و بالا برروی Account کلیک کنید و در منوی باز شده Account Settings را انتخاب کنید:

http://marshal-modern.ir/Archive/21642.aspx

در پایین صفحه جدید به عبارت Deactivate Account برخواهید خورد. بر روی deactivate کلیک کنید:

http://marshal-modern.ir/Archive/21641.aspx

در صفحه جدید تصاویری از دوستانتان نشان داده خواهد شد تا شما را تحت تاثیر قرار داده و از ترک

فیس بوک منصرف کند! حداقل نامردی نکنید و برایشان پیغام خداحافظی بنویسید!


در زیر تصاویر سوالی از شما پرسیده شده مبنی بر اینکه چرا عزم بر ترک فیس بوک گرفته‌اید؟

 جوابی را انتخاب کنید. در بخش انتهایی صفحه در قسمت Email opt out برای اینکه دیگر ایمیلی

از فیس بوک دریافت نکنید می‌توانید تیک آن را وارد کنید. در انتها نیز برروی Confirm کلیک کنید

 و رمزعبورتان را برای تایید وارد کنید.

 

http://marshal-modern.ir/Archive/21643.aspx

به این ترتیب اکانت شما غیرفعال می‌گردد. پس از اینکه دوباره تصمیم گرفتید به فیس بوک برگردید می‌توانید

 دوباره این پروفایل را با تمامی داده‌ها و لیست دوستانتان فعال کنید. تنها کافی است دوباره وارد پروفایلتان شوید.

حذف کامل پروفایل در فیس بوک


عادت داریم چیزی را که بخواهیم به راحتی و در عرض سه سوت (!) پاک کنیم اما برخی از چیزها برای

 حذف نیاز به زمان دارند مانند حذف آی دی در یاهو و یا حذف اکانت فیس بوک! دلیل آن هم این است که شاید

 بعد از چند روز از تصمیمتان منصرف شوید. اگر تمام صحبت‌های ما در بالا بی تاثیر بود و شما پای

 تصمیمتان هستید می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید:

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

یادتان باشد با استفاده از این لینک دیگر راه برگشتی وجود نخواهد داشت!

 

http://marshal-modern.ir/Archive/21655.aspx

چگونه لیست دوستان خود را در فیسبوک مخفی کنیم ؟

http://marshal-modern.ir/Archive/21644.aspx

توی فیس بوک همه ما یه سری دوست داریم که باهاشون در ارتباطیم .

 ولی خوب بنا به خلقیات هر فرد ، شاید بعضی ها نخوان کسی از دوستاشون با خبر باشه

 و بدونه چه کسایی داخل فرند لیستشون هست .

فیس بوک امکانات شخصی سازی خوبی رو در اختیار کاربراش قرار میده و کاربر

در خیلی از موارد دستش برای تغییر و شخصی سازی اکانتش بازه .

حالا میخایم کاری که در تیتر مطلب گفتیم رو انجام بدیم و بر اساس سطح افراد ،

 تعیین کنیم که آیا لیست دوستان یا همون ( Friend List ) ما رو ببینن یا نه . 

اولین کاری که باید انجام بدیم وارد شدن به اکانتمون در فیس بوکه .

وقتی لاگین کردین ، از قسمت بالا و سمت راست ، روی منوی Account کلیک کنید

 و از زیر منوهای موجود ، گزینه Privacy Settings رو انتخاب کنید .

http://marshal-modern.ir/Archive/21647.aspx

در صفحه ای که باز میشه ، قسمتی به نام Connecting on facebook وجود داره و

 لینکی به نام View Settings در یه خط پایین تر از اون هست که باید بازش کنید .

http://marshal-modern.ir/Archive/21648.aspx

داخل صفحه جدید ، قسمتی هست به نام See your friend list که باید در این قسمت

تنظیمات مورد نظرمون رو اعمال کنیم .

این تنظیمات با استفاده از یه دکمه انجام میشه و در مواردی که نیازی به اعمال تغییرات

بیشتری باشه ، ادامه کار از یه باکس انجام خواهد شد .

این دکمه دقیقا در سمت راست آیتم See your friend list وجود داره که در تصویر قابل مشاهده است .

http://marshal-modern.ir/Archive/21649.aspx

حالا روی اون دکمه که متن پیشفرضش Everyone هست کلیک کنید .

اول از همه اجازه بدین تا خود گزینه Everyone رو توضیح بدم .

Everyone حالتی رو بوجود میاره که هر کسی چه دوستای شما ، چه دوستان دوستای شما

و خلاصه هر کسی با هر سطحی بتونه لیست دوستان شما رو ببینه .

گزینه بعدی که در لیست وجود داره ، Friends of friends هستش که لیست دوستان رو

برای دوستان دوستای شما نمایش میده .

یکی دیگه از گزینه های موجود ، گزینه Friends هستش که لیست دوستاتون رو فقط واسه

 دوستای شما به نمایش در میاره .

و اما آخرین گزینه که امکانت تغییرات دلخواه رو به ما میده ، گزینه ی Customize هستش .

حالا با هم سری به این قسمت میزنیم .

بعد از اینکه گزینه Customize یا همون شخصی سازی رو انتخاب کردید ، اون باکسی

که چند خط بالاتر گفتم ، به نمایش در میاد .

در قسمت Make this visible to یه لیست کشویی وجود داره . این لیست در مجموع ۴ تا گزینه داخلش هست .

 

http://marshal-modern.ir/Archive/21650.aspx

 

دوتای اولی رو که در قسمت بالا توضیح دادم و میمونه گزینه های سومی و چهارمی که با هم بررسیشون میکنیم .

گزینه سوم یعنی Specific People مشخص میکنه که چه افرادی لیست دوستای شما رو مشاهده کنن .

در اینجا من یه مثال عملی میزنم تا بهتر متوجه قضیه بشید .

من قصد دارم تا فقط به دوتا از دوستام به نام های سهیل و شاهین اجازه بدم که لیست دوستام رو ببینن .

پس اول گزینه Specific People رو انتخاب میکنم . بعد از اون یه تکست باکس در قسمت پایین همین

 لیست کشویی نمایش داده میشه و از من میخاد که اسم افراد مجاز به دیدن لیست دوستام رو وارد کنم .

منم شروع میکنم و اسم سهیل و شاهین رو وارد میکنم . قابلیت پیشنهاد فیس بوک هم که دیگه

 کار رو راحت میکنه و نیازی نیست تا آخر اسم رو تایپ کنید  .

http://marshal-modern.ir/Archive/21651.aspx

همین ! کار تمومه !

فقط کافیه دکمه Save Settings رو بزنید .

ولی گاهی اوقات پیش میاد که اصلا نمیخاید هیچ کسی لیست دوستاتون رو ببینه .

 در این مواقع گزینه Only Me به کار میاد و با انتخاب این گزینه دیگه هیچ کسی نمیتونه

 لیست دوستاتون رو مشاهده کنه .

http://marshal-modern.ir/Archive/21652.aspx

 

حالا فرض کنید که من میخوام هر کسی ( از دوستان ) به غیر از سهیل و شاهین بتونن

لیست دوستام رو ببینن .

در این مواقع کافیه که فقط به اندازه پنج سانتی متر کرسر ماوس رو پایین تر بیارید .

در این لحظه با قسمتی به نام Hide this from مواجه خواهید شد که انجام این کار رو هم برای شما میسر میکنه .

کافیه که فقط من اسم سهیل و شاهین رو در تکست باکس موجود در این قسمت وارد کنم .

http://marshal-modern.ir/Archive/21653.aspx

دکمه Save Settings رو میزنم و پایان کار .